Cabaret Restaurant Schellings
Voorhaven 51
3025AW Rotterdam
0104763455
Website
info

Heerlijk lachen om improvisaties tijdens de optredens, genieten van de culinaire hoogstandjes die de keukenbrigade van Schellings u (à la carte) voorschotelt en vanaf het begin tot het einde in de watten worden gelegd door onze enthousiaste medewerkers in de bediening.

Een avond Schellings is een perfecte gelegenheid om samen met collega’s, de afdeling of het gehele bedrijf lekker uit te gaan. Als op zichstaand staand evenement of als afsluiting van een compleet dagprogramma.

Op de besproken avond wordt u tussen half zeven en zeven uur verwacht in ons restaurant aan de Voorhaven (op zondag wordt u tussen half zes en zes uur verwacht). Daar zullen onze medewerk(st)ers u van harte welkom heten, waarna u onder het genot van een aperitief uw menukeuze kunt bepalen. Gedurende de avond verzorgt de cabaretgroep van Schellings tussen de gangen door diverse optredens, waarbij liedjes (veelal humoristisch, soms serieus), kleine sketches en improvisaties de boventoon voeren. Bijzonder is dat u van tevoren (per fax of e-mail) enige informatie toe kunt spelen aan het cabaret. Het cabaret kan vervolgens op basis van uw informatie uw gezelschap op ludieke wijze in het zonnetje zetten

Openingstijden:
Maandag:gesloten
Dinsdag:gesloten
Woensdag:18:30 tot 02:00
Donderdag:18:30 tot 02:00
Vrijdag:18:30 tot 02:00
Zaterdag:18:30 tot 02:00
Zondag:18:30 tot 02:00

Keuken:
Culinair
Frans
Nederlands
Tapas
Vegetarisch

Ambiance:
Gezellig
Informeel
Modern
Romantisch
Sfeervol
Warm

Faciliteiten:
Rolstoeltoegang
Terras
Kinderstoel
Kindermenu
Vergaderen
Parkeergelegenheid
Teken/kleurtjes
Binnenpret
Buitenpret
Bruiloften / partijen
Groepsfaciliteiten
Betalen:
Pin, Mastercard, Visa, American Express, Dinner Cheque, Maestro

Vergaderfaciliteiten:
-

Koffiemerken:
Illy

Overige:
Lunch:  Ja
[Bekijk voorbeeld]