Live Fire
Postbus 222
5500AE Eindhoven
0402070787
Website
info

Live Fire Concepts is een professioneel cateringbedrijf, gespecialiseerd in culinair buiten koken. Al onze gerechten worden traditioneel gerookt of geroosterd boven open vuur. De smaak van de seizoenen is onze inspiratie voor een lekker en verrassend menu. Wij kiezen voor ambacht en huisgemaakte bereiding. Bij ons geen saaie BBQ pakketten met smakeloze salades en sausjes; wij serveren een selectie originele, internationale BBQ specialiteiten. Geen zin om zelf te koken? Live Fire komt voor u BBQ-en, in heel Nederland en België. Genieten van Live Fire kan altijd; op een zwoele zomeravond of in de prikkelende koude in december.

Dit restaurant heeft nog geen foto's ingevoerd.

Live Fire is dé BBQ specialist. Wij verzorgen het gehele jaar door voor u en uw gasten de lekkerste BBQ maaltijden op iedere door uw gewenste locatie in heel Nederland en België. Live Fire biedt catering op maat.Neem contact met ons op als u interesse heeft in onze BBQ Catering.Wij bespreken uw wensen en financiële mogelijkheden.Desgewenst komen wij bij u langs voor een nadere kennismaking. Samen bedenken wij uw favoriete BBQ menu.Live Fire kan u helpen met dranken, decoratie, inrichting, meubilair,locatie, etc. U ontvangt een offerte met duidelijk kostenoverzicht. Uiteindelijk zetten wij alle afspraken op papier en ondertekent u een opdrachtbevestiging.
Live Fire komt op de afgesproken tijd op uw locatie. Onze buitenkeuken plaatsen wij bij voorkeur op een verharde ondergrond van minimaal 3 x 3 meter. Waar mogelijk maken wij gebruik van een elektrische aansluiting 230 V. U hoeft van tevoren niets klaar te zetten en achteraf niets op te ruimen of af te wassen

Openingstijden:
Maandag:09:00 tot 00:00
Dinsdag:09:00 tot 00:00
Woensdag:09:00 tot 00:00
Donderdag:09:00 tot 00:00
Vrijdag:09:00 tot 00:00
Zaterdag:09:00 tot 00:00
Zondag:09:00 tot 00:00

Keuken:
Barbeque/Grill
Biologisch
Culinair
Grill
Internationaal
Mediterraans
Mexicaans
Steakhouse
Tapas

Ambiance:
Gezellig
Informeel
Modern
Sfeervol

Faciliteiten:
Catering
Bezorgen
Bruiloften / partijen
Betalen:
-

Vergaderfaciliteiten:
-

Koffiemerken:
-

Overige:
Lunch:  Ja
[Bekijk voorbeeld]