Sofitel Amsterdam The Grand
Oudezijds Voorburgwal 197
1012EX Amsterdam
0205553560
Website
info

Hotel Sofitel Amsterdam The Grand biedt vijfsterren deluxe in een unieke Amsterdamse, historische ambiance, voorzien van Franse elegantie en grandeur. Van trendy Amsterdammer, koninklijke bruid tot en met beroemde internationale filmster; iedereen kent de weg naar The Grand. De kamers, het restaurant, de zalen en de prachtige binnentuin...ze verleiden met hun po√ętische en historische aantrekkingskracht tot een bezoek. Want deze landmark van Amsterdam, door de eeuwen gerijpt en verrijkt door talloze bijzondere gebeurtenissen, heeft eveneens een grote naam op culinair gebied, met duidelijke invloeden uit de school van grootmeester Escoffier, de grondlegger van de internationale kookkunst. The Grand is het archetype van een locatie waar reizen en verblijven altijd fashionable blijft.

The Grand beschikt over een unieke binnentuin waar een fleurige oase van rust heerst. In de zomermaanden bent u hier van harte welkom voor uw lunch, Traditionele Engelse Afternoon Tea, aperitief of diner.

Regelmatig vinden er in The Grand Restaurant culinaire evenementen plaats, als u hiervan op de hoogte gehouden wilt worden kunt u zich aanmelden op H2783-FB@accor.com

Openingstijden:
Maandag:18:00 tot 22:30
Dinsdag:18:00 tot 22:30
Woensdag:18:00 tot 22:30
Donderdag:18:00 tot 22:30
Vrijdag:18:00 tot 22:30
Zaterdag:18:00 tot 22:30
Zondag:18:00 tot 22:30

Keuken:
Culinair
Frans
Internationaal

Ambiance:
Luxe
Modern
Romantisch
Sfeervol
Warm

Faciliteiten:
Terras
Kinderstoel
Vergaderen
Conferenties
Parkeergelegenheid
Bruiloften / partijen
Groepsfaciliteiten
Betalen:
Pin, Mastercard, Visa, American Express, JCB, Maestro

Vergaderfaciliteiten:
Beamer
DVD
Microfoons
Stereo
TV
Video
WiFi

Koffiemerken:
-

Overige:
Reserveren:  Gewenst
Parkeren:  Betaald
Ligging:  Centrum
Lunch:  Ja
Extra services:  Valet parking
[Bekijk voorbeeld]