Restaurant Aagje Deken
Middenweg 191
1462HM Midden Beemster
0299475179
Website
info

Aagje Deken, genieten van smaak en gastvrijheid in werelderfgoed de Beemster!

7 jaar geleden opende Aagje Deken haar deuren. En met Chef-kok Carsten Röbling begint Aagje weer aan een nieuwe levenscyclus.

We zijn in die 7 jaar 'volwassen' geworden en zijn nog net zo gedreven als voorheen om u te verwennen met prachtige gerechten, wijnen en combinaties tussen deze.

Wij hopen dat uw bezoek aan onze site u over onze echte drempel lokt...

Met gastvrije groet,

Jeanet Guijt en medewerkers

Dit restaurant heeft nog geen foto's ingevoerd.

Aagjes Keukenstaf

„Koken met producten die natuurlijke en authentieke eigenschappen bezitten komt niet alleen de smaak ten goede, het is ook gezonder!”
Carsten Röbling is mijn naam en mijn roots liggen in Duitsland. Met mijn ouders kwam ik als kind al veel in Julianadorp en Schoorl en na mijn opleiding wilde ik mijn blik verruimen en Nederland was dan ook een logische keuze. Met mijn gezin kwam ik in Amsterdam terecht en al snel voelden wij ons thuis. Ik heb gewerkt in de keukens van de Arendshoeve in Bergambacht, John Halvemaan in Amsterdam, Merlet in Schoorl en als Chef op landgoed het Roode Kooper in Gelderland. Een prachtige locatie, maar wij misten Noord-Holland en zijn weer teruggegaan naar Alkmaar. Vanaf 1 december ga ik samen met mijn team Thalia en Ralph een prachtige kaart presenteren met vele mooie streekproducten. Ik hou van een eerlijke keuken, van klassiek in een modern jasje. Natuurlijk zijn er ook bepaalde bereidingswijzen die ik gebruik en die in Nederland misschien minder voor de hand liggen dan in Duitsland. Maar ik heb hier ook de culinaire ontwikkeling doorgemaakt en die twee zaken kan ik mooi combineren. Ik hoop u snel als gast te mogen verwelkomen bij Aagje!!

Carsten Röbling

Openingstijden:
Maandag:18:00 tot 22:00
Dinsdag:gesloten
Woensdag:18:00 tot 22:00
Donderdag:18:00 tot 22:00
Vrijdag:18:00 tot 22:00
Zaterdag:18:00 tot 22:00
Zondag:18:00 tot 22:00

Keuken:
Culinair
Frans
Vegetarisch
Vis

Ambiance:
Huiskamersfeer
Luxe
Romantisch
Sfeervol
Warm

Faciliteiten:
Rolstoeltoegang
Rolstoeltoilet
Terras
Kindermenu
Vergaderen
Conferenties
Parkeergelegenheid
Buitenpret
Bruiloften / partijen
Groepsfaciliteiten
Betalen:
Pin, Mastercard, Visa, American Express, Dinner Cheque, Maestro

Vergaderfaciliteiten:
-

Koffiemerken:
-

Overige:
Lunch:  Nee
[Bekijk voorbeeld]