Café Restaurant
Markt 5
4756AL Kruisland (N.Br.)
0167532485
Website
info

Klassieke gezelligheid. Dat is wat u proeft als u bij Café-Restaurant “De Commerce” aanschuift. En eerlijkheid, in alles: in de producten, in de bereiding en in het contact met het team medewerkers. Door dit alles is Café-Restaurant “De Commerce” nu al een begrip in de omgeving. Het restaurant beschikt over ongeveer zestig couverts op reguliere dagen. Dit aantal kan worden uitgebreid tot circa 120.
De Europese menukaart wordt regelmatig vernieuwd en biedt u een grote variëteit aan gerechten en ingrediënten. Kwaliteit en creativiteit staan hierbij hoog in het vaandel. Ook voor een kopje koffie met appelgebak of lunch kunt u terecht bij “De Commerce”. De openingstijden vindt u op internet: decommerce.nl.
Regelmatig worden er kookclinics en thema-avonden georganiseerd, zoals mossel-, asperge- en wildavonden.

Dit restaurant heeft nog geen foto's ingevoerd.

Groepsfaciliteiten
Café-Restaurant “De Commerce” beschikt over een eigentijdse zaal. Hier waant u zich op een authentiek Frans binnenpleintje. De zaal biedt plaats aan maximaal tweehonderd personen en is geschikt voor elk denkbaar feest, presentatie of zakelijke ontmoeting. Voor iedere gelegenheid delen we de sfeervolle zaal naar uw wensen in. Het geheel is voorzien van een nieuwe geluidsinstallatie, beamer en eigen bar. Vanuit de zaal hebt u zicht op de open keuken.
Mogelijkheden
Groepen tot 100 personen
Aparte menukaart
Max. 30 personen aan tafel
All inclusive

Bruiloften / Feesten
Café-Restaurant “De Commerce” beschikt over een gezellig, trendy cafégedeelte. Het café is uitermate geschikt voor kleinere feesten, (grote feesten worden gehouden in de grote zaal,(bedrijfs)borrels of zomaar een spontaan gezellig uitje. Vele clubs, verenigingen en particuliere gasten –jong en oud- hebben het café in de loop van de jaren ontdekt. Ze komen er graag vanwege de gastvrijheid en service..
Het café bestaat uit een eigentijdse bar waar nieuw en modern elkaar kruisen. Er zijn diverse zitplaatsen, statafels, sfeer- en discoverlichting en een beamer.
De moderne geluidsapparatuur kan in verbinding worden gezet met de achtergelegen zaal.
Regelmatig vinden er evenementen plaats. Een actueel overzicht vindt u op de website.


Zakelijk / vergaderen
De accommodatie, de service en de faciliteiten van "De Commerce" lenen zich uitstekend voor zakelijke arrangementen zoals trainingen en korte en meerdaagse vergadersessies van bedrijven, projectgroepen en verenigingen. De grootte van de vergaderingruimte(n) wordt altijd afgestemd op de groepsomvang. Uw vergaderruimte is dus nooit te groot of te klein en ademt de juiste sfeer uit. Natuurlijk kunnen zakelijke groepen altijd gebruikmaken van faciliteiten als een beamer en een audioinstallatie.
Vergaderarrangementen kunt u altijd aanvullen met een lunch en/of diner tegen een scherpe prijs.

Mogelijkheden
Beamer
TV
DVD
Microfoon

Private dining
Het achterste deel van de zaal is af te schermen voor private dining en kleinere feesten met eten.
Outdoor activiteiten
Het grote, verzorgde terras van Café-Restaurant “De Commerce” biedt plaats aan 150 gasten. Het is gesitueerd in alle windrichtingen en gedeeltelijk overkapt. U kunt dus onder alle weersomstandigheden genieten van de omgeving.
Het terras en het pand vormen samen in alle opzichten het hart van Kruisland. Een gedeelte van het terras is gelegen op het marktplein, direct aan de overzijde van het pand.


Zalen
Wij beschikken diverse ruimten voor: Vergadering Diner Receptie Conferentie

Openingstijden:
Maandag:gesloten
Dinsdag:gesloten
Woensdag:16:00 tot 22:00
Donderdag:16:00 tot 22:00
Vrijdag:16:00 tot 22:00
Zaterdag:12:00 tot 22:00
Zondag:11:00 tot 22:00

Keuken:
Bistro
Europees

Internationaal
Vegetarisch

Ambiance:
Gezellig
Huiskamersfeer
Knus
Modern
Romantisch
Sfeervol
Traditioneel / authentiek
Warm

Faciliteiten:
Rolstoeltoegang
Terras
Afhaalmogelijkheid
Kinderstoel
Catering
Kindermenu
Bezorgen
Vergaderen
Conferenties
Rookgelegenheid
Parkeergelegenheid
Teken/kleurtjes
Speelgoed
Bruiloften / partijen
Spellen
Groepsfaciliteiten
Betalen:
Pin, Visa

Vergaderfaciliteiten:
Beamer
DVD
Microfoons
Stereo
Video
WiFi

Koffiemerken:
Mocca d'or

Overige:
Reserveren:  Gewenst
Parkeren:  Gratis
Ligging:  Centrum
Lunch:  Ja
[Bekijk voorbeeld]