Sazanka
Ferdinand Bolstraat 333
1072LH Amsterdam
0206788450
Website
info

'Geen toekomst of verleden; eten is leven in het nu'

Restaurant
Aandacht voor de gast krijgt nergens zo letterlijk vorm als in Teppanyaki Restaurant Sazanka. Hier staat de Chef immers bij u aan de bakplaat en kan direct inspelen op uw persoonlijke wensen. Een bijzondere culinaire ervaring.

Unieke sfeer
Wat Sazanka zo uniek maakt is de sfeer die wordt verkregen door de combinatie van de speciale bereidingswijze aan de bakplaat en het typisch Japanse interieur. De inrichting is verzorgd door een Japanse architectenbureau, dat ervoor heeft gezorgd dat gastronomie en gezelligheid hand in hand gaan in een bijzondere Japanse ambiance. Het gebruik van natuurlijke basiselementen zoals hout, steen, water en vuur dragen hiertoe bij.

Japanse precisie
Kenmerkend voor Teppanyaki is de vaardigheid waarmee de Teppan-Chefs het eten bereiden. Kennis, ervaring en fantasie spelen hierbij een grote rol. In Sazanka werken dan ook alleen Japanse koks die een goede basisopleiding in Japan hebben genoten.

Dit restaurant heeft nog geen foto's ingevoerd.

Voor elke gelegenheid
Dineren bij Sazanka staat garant voor een culinaire en vooral feestelijke middag of avond, of u nu met twee personen of met een groep bent. Er zijn elf Teppan-bakplaten waaraan u met elk gezelschap tot tien personen kunt plaatsnemen. Het is ook mogelijk om een privé-kamer te reserveren.

Openingstijden:
Maandag:18:30 tot 22:00
Dinsdag:18:30 tot 22:00
Woensdag:18:30 tot 22:00
Donderdag:18:30 tot 22:00
Vrijdag:18:30 tot 22:00
Zaterdag:18:30 tot 22:00
Zondag:18:30 tot 22:00

Keuken:
Japans

Ambiance:
Gezellig
Traditioneel / authentiek

Faciliteiten:
Rolstoeltoegang
Kindermenu
Parkeergelegenheid
Groepsfaciliteiten
Betalen:
-

Vergaderfaciliteiten:
-

Koffiemerken:
-

Overige:
Reserveren:  Gewenst
Parkeren:  Betaald
Ligging:  Rand centrum
Lunch:  Nee
Chefkok:  Chef Nonaka
[Bekijk voorbeeld]