De Kersentuin
Dijsselhofplantsoen 7
1077BJ Amsterdam
0205705600
Website
info

'De Kersentuin' één van de bekendste restaurants van Amsterdam, befaamd om haar attente bediening, informele ambiance en de Franse keuken als basis.

De Kersentuin dankt haar naam aan de Japanse tuin van rust en genot. De Kersentuin is voor iedereen die van een eerlijke en pure manier van koken en dus eten houdt, in een modern eigentijdse omgeving. Zo is ook haar inrichting. Chef de Cuisine Marcel de Leeuw staat samen met zijn brigade voor verrassend en creatief. Graag nemen zij u mee op een culinaire ontdekkingsreis.

Gastronimisch, gastvrij & genieten. Dat is waar het vernieuwde restaurant De Kersentuin voor staat. We laten ons inspireren door al het moois uit de natuur. Door biologische of eerlijke producten te kopen, bij onze vertrouwde leveranciers.

Dit restaurant heeft nog geen foto's ingevoerd.

Dagelijks kunt u een wisselend 2 gangen lunch genieten, desgewenst geserveerd in 1 uur. Maandelijks vindt u op de menukaart nieuwe creaties tussen blijvende favoriete gerechten. Naast de a la carte kaart kunt u kiezen uit een zelf samen te stellen meergangen menu, voor een vaste prijs. Uiteraard zijn de gerechten perfect te combineren met betaalbare kwaliteitswijnen. Hiernaast heeft Marcel de Leeuw prachtige gerechten op het wisselende maandmenu gekozen.
In De Kersentuin kan de gast zelf ook actief zijn! Marcel de Leeuw organiseert meerdere culinaire kookworkshops. En ook voor een interactief diner waar alle zintuigen aan bod komen, is een interactieve avond die Marcel de Leeuw organiseert samen met Wouter Rink, restaurant manager.

Alle activeiten van De Kersentuin kunt u volgen via www.dekersentuin.nl Via deze website en via e-nieuwsbrieven houdt De Kersentuin haar gasten op de hoogte van culinair nieuws, wetenswaardigheden van de Chef, recepten, workshops en meer.

Openingstijden:
Maandag:18:30 tot 22:00
Dinsdag:18:30 tot 22:00
Woensdag:18:30 tot 22:00
Donderdag:18:30 tot 22:00
Vrijdag:18:30 tot 22:00
Zaterdag:18:30 tot 22:00
Zondag:gesloten

Keuken:
Frans
Internationaal

Ambiance:
Informeel
Luxe
Modern
Sfeervol
Warm

Faciliteiten:
Rolstoeltoegang
Rolstoeltoilet
Terras
Kinderstoel
Vergaderen
Conferenties
Parkeergelegenheid
Bruiloften / partijen
Groepsfaciliteiten
Betalen:
Pin, Mastercard, Visa, American Express, Diners Club, Maestro, VVV-bon

Vergaderfaciliteiten:
-

Koffiemerken:
Douwe Egberts

Overige:
Lunch:  Ja
[Bekijk voorbeeld]