Het Schoutenhuys
Vismarkt 1
1791CC Den Burg
0222312041
Website
info

Drank- en Spijslokaal ’t Schoutenhuys houdt oude tradities graag in ere. Op de plaats waar de schout ooit met zijn metgezellen tafelde, is nu het karakteristieke restaurant gevestigd. De Bourgondische gezelligheid is door de eeuwen heen zeker niet verdwenen. Op de lange roodleren bank kunt u aanschuiven voor een heerlijk vlees-, vis-, of vegetarisch menu. Ook spareribs staan op de kaart, dus kluiven mág! We serveren u pure gerechten met een Texels tintje.

Liefhebbers van mooie wijn, bijzonder bier of een fijn likeurtje komen in Drank- en Spijslokaal ’t Schoutenhuys beslist aan hun trekken. We hebben Texels speciaalbier op de tap, wijn uit alle delen van de wereld en maar liefst 400 drankjes op de plank. Als het enige restaurant op het eiland schenken wij alle Texelse drankjes, ruim 50 in totaal. De bijzondere lichtinval door de facetgeslepen ruitjes, het karakteristieke interieur en het houten balkenplafond brengen de historische stijl van het pand tot leven.

Drank- en Spijslokaal ’t Schoutenhuys is te reserveren voor een receptie, familiefeestje of bedrijfsbijeenkomst. Wij verzorgen op uw verzoek een smaakvol diner, buffet of proeverij.

Openingstijden:
Maandag:gesloten
Dinsdag:gesloten
Woensdag:18:00 tot 22:00
Donderdag:18:00 tot 22:00
Vrijdag:18:00 tot 22:00
Zaterdag:18:00 tot 22:00
Zondag:18:00 tot 22:00

Keuken:
Bistro
Europees
Internationaal
Nederlands
Tapas
Vis

Ambiance:
Gezellig
Knus
Sfeervol
Traditioneel / authentiek
Warm

Faciliteiten:
Rolstoeltoegang
Rolstoeltoilet
Terras
Kinderstoel
Speelhoek
Kindermenu
Vergaderen
Conferenties
Parkeergelegenheid
Teken/kleurtjes
Speelgoed
Bruiloften / partijen
Spellen
Groepsfaciliteiten
Betalen:
Pin, Mastercard, Visa, Maestro, VVV-bon

Vergaderfaciliteiten:
-

Koffiemerken:
-

Overige:
Lunch:  Nee
[Bekijk voorbeeld]