HoogHeid / Brasserie Oranjeoord
Hoog Soeren 134
7346AH Hoog Soeren
0555191227
Website
info

Hotel Oranjeoord is een sfeervol driesterrenhotel in het monumentendorp Hoog Soeren, het hoogste punt van de Veluwe. Het hotel ligt temidden van de bossen en landerijen van natuurreservaat De Kroondomeinen, op enkele kilometers van Apeldoorn. Het uit 1898 daterende hotel was ooit koninklijk bezit.

Decennialang is Hotel Oranjeoord al een rustpunt voor toevallige passanten. Wat is er heerlijker dan na een boswandeling hier te genieten van een High Tea op een lome zondagmiddag? Hotelgasten ervaren in Hotel Oranjeoord de loutering van serene stilte en een schitterende natuur.

Het Oranjeoord is een stijlvol hotel met de gastvrijheid van toen, maar met een eigentijdse uitstraling en het comfort van nu. Het hotel beschikt onder meer over 29 modern ingerichte kamers, van alle gemakken voorzien, acht vergaderruimten en een sfeervolle lounge. Het à la carte restaurant HoogHeid, de brasserie, tapasbar, de serre en het grote terras bieden plaats om uitgebreid te dineren, of te genieten van een drankje en heerlijke maaltijd. Ook beschikt Hotel Oranjeoord over een partyzaal (tot 300 personen) en een fraaie beautysalon.

In Hotel Oranjeoord kunt u stijlvol dineren. Het à la carte restaurant HoogHeid, de sfeervolle brasserie en tapas in de keuken van Hotel Oranjeoord bieden u alle gelegenheid voor een smaakvol bezoek. Op de menukaart prijkt naast het driegangen diner een keur aan voor-, hoofd- en nagerechten. Bovendien presenteert Oranjeoord elk seizoen enkele nieuwe gastronomische verrassingen. Op zondagmiddag, van 13.00 uur tot 17.00 uur, serveren wij een uitgebreide High Tea.

Restaurant, bar, serre en terras zijn de gehele dag open. In het à la carte restaurant HoogHeid serveren wij lunch van 12.00 uur tot 15.00 uur. Ook het diner vindt hier plaats, de keuken is geopend tot 21.30 uur. Gezelschappen kunnen, na reservering, ook lunchen/ dineren in de besloten brasserie. En uiteraard houden wij rekening met speciale dieetwensen.

Openingstijden:
Maandag:10:00 tot 22:00
Dinsdag:10:00 tot 22:00
Woensdag:10:00 tot 22:00
Donderdag:10:00 tot 22:00
Vrijdag:10:00 tot 22:00
Zaterdag:10:00 tot 23:00
Zondag:10:00 tot 21:00

Keuken:
Biologisch
Culinair
Europees
Frans
Internationaal
Tapas
Vegetarisch
Vis

Ambiance:
Gezellig
Informeel
Luxe
Modern
Sfeervol
Warm

Faciliteiten:
Rolstoeltoegang
Rolstoeltoilet
Terras
Catering
Kindermenu
Vergaderen
Conferenties
Rookgelegenheid
Parkeergelegenheid
Teken/kleurtjes
Bruiloften / partijen
Spellen
Groepsfaciliteiten
Betalen:
Pin, Mastercard, Visa, American Express, Chip, Diners Club, Dinner Cheque, EDC, JCB, Maestro, VVV-bon

Vergaderfaciliteiten:
-

Koffiemerken:
Miscela d'Oro
Mocca d'or

Overige:
Lunch:  Ja
[Bekijk voorbeeld]