Fred & Douwe
Bolwerkstraat 2
7511gp Enschede
0534363399
Website
info

Fred & Douwe EnschedeDonderdag 23 april 2009 is er in Enschede een compleet nieuwe Fred & Douwe geopend. In de voormalige Alhambra Bioscoop, vlak naast de Oude Markt. Het gebouw heeft aan de voorkant een grote glazen pui dat uitzicht bied op een enorm terras. In hetzelfde pand bevinden zich drie filmzalen van Cineast. Dus vanaf nu combineer je een etentje bij Fred & Douwe met een bezoek aan de bioscoop.

Binnen tref je de comfortabele designmeubelen en de ontspannen sfeer die zo typsich zijn voor Fred & Douwe. Natuurlijk zijn Douwe Egberts koffies en Heineken bieren de specialiteiten, en is het drankassortiment en de menukaart met de zorg samengesteld die je van ons gewend bent. De keuken is dagelijks geopend van 11.00 tot 22.00 uur.

Fred & Douwe Kids Café

In Fred & Douwe Enschede richten we een echt Kids Café in, waar kinderen hun eigen krukjes, tafeltjes en barretje hebben. Hier kunnen ze zich vermaken met kleurplaten en allerlei speelgoed. Zodat jij kan genieten van een broodje en lekkere kop koffie. Wil je met je kids een hapje eten, dan kunnen ze kiezen uit meerdere lekkere kindergerechtjes. En voor de allerkleinsten zijn er kinderstoelen, een verschoonkussen en de mogelijkheid babyvoeding en flesjes te verwarmen.Fred & Douwe Clubnacht

Bij Fred & Douwe Enschede zal in het weekend alles uit de kast gehaald worden. De enorme ruimte biedt plaats voor een groot podium dus kan je er in de toekomst optredens verwachten van bijvoorbeeld bands, DJ’s en stand-up comedians. Kijk in de agenda voor komende evenementen.

Openingstijden:
Maandag:12:00 tot 00:00
Dinsdag:11:00 tot 01:00
Woensdag:11:00 tot 01:00
Donderdag:11:00 tot 01:00
Vrijdag:11:00 tot 03:00
Zaterdag:10:00 tot 04:00
Zondag:12:00 tot 00:00

Keuken:
Europees
Internationaal
Vegetarisch

Ambiance:
-

Faciliteiten:
Rolstoeltoegang
Rolstoeltoilet
Terras
Kinderstoel
Speelhoek
Catering
Verschoontafel
Kindermenu
Vergaderen
Teken/kleurtjes
Speelgoed
Groepsfaciliteiten
Betalen:
-

Vergaderfaciliteiten:
WiFi

Koffiemerken:
Douwe Egberts

Overige:
Reserveren:  Gewenst
Parkeren:  Betaald
Ligging:  Centrum
Lunch:  Ja
Extra services:  Comedy night
[Bekijk voorbeeld]