Lokanta Hollandia
Euterpeplein 7a
3816NM Amersfoort
0334729990
Website
info

UIT ETEN IN OOSTERSE SFEREN
De authentieke Turkse keuken

U bent op zoek naar een leuke en gezellige manier van uitgaan en u wilt in een oosterse c.q mediterrane ambiance genieten van een heerlijk diner of lunch, dan kunt u terecht bij Lokanta Hollandia.

Door de sfeervolle oriëntaalse verlichting, de heerlijke keuken en de gastvrijheid waant u zich in een sprookje uit duizend-en-één-nacht. Voeg daaraan de sfeervolle ambiance toe en u heeft de juiste ingrediënten voor een avondje ontspannen genieten van de ambiance en het eten. Laat u verwennen in Lokanta Hollandia

****BIJ TELEFONISCHE RESERVERING; DINSDAG T/M DONDERDAG 10% KORTING OP DE REKENING BIJ BESTEDING VANAF 20 EURO**** let op: deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties

Dit restaurant heeft nog geen foto's ingevoerd.

In Turkije heeft iedere streek zijn eigen gerechten. Wij hebben bewust gekozen voor diverse gerechten uit deze verschillende streken zodat u een rijke keuze aan gerechten heeft.

Wij zijn gespecialiseerd in de authentieke Turkse keuken, zonder gebruik te maken van kant en klare (ingrediënten) kruiden of sauzen. De kok werkt uitsluitend met verse producten en de gerechten worden à la minute met liefde en creativiteit op originele Turkse wijze bereid.

Door de laagdrempeligheid hebben wij een grote diversiteit aan nationaliteiten en leeftijdscategorieën onder onze gasten. Van de yup tot de student: Lokanta is voor ieder een symbool van gezelligheid en goed eten. Met zijn gastvrijheid, rijke entourage en goede service is Lokanta Hollandia een ideale plek voor zowel privé als zakelijke lunches en diners.

Openingstijden:
Maandag:gesloten
Dinsdag:12:00 tot 22:00
Woensdag:12:00 tot 22:00
Donderdag:12:00 tot 22:00
Vrijdag:12:00 tot 22:00
Zaterdag:13:00 tot 22:00
Zondag:13:00 tot 22:00

Keuken:
Grill
Turks
Vegetarisch

Ambiance:
Eenvoudig
Gezellig
Informeel
Traditioneel / authentiek

Faciliteiten:
Rolstoeltoegang
Terras
Afhaalmogelijkheid
Kinderstoel
Catering
Kindermenu
Parkeergelegenheid
Teken/kleurtjes
Bruiloften / partijen
Betalen:
Pin, Mastercard

Vergaderfaciliteiten:
-

Koffiemerken:
-

Overige:
Lunch:  Nee
[Bekijk voorbeeld]