Restaurant Habibi
Krommestraat
3811CB Amersfoort
0338795452
Website
info

Ontmoet restaurant Habibi
Restaurant Habibi is een nieuw restaurant dat gerechten uit de Arabische wereld serveert. De gerechten hebben hun oorsprong uit een rijke culinaire historie, die door Habibi terug naar het heden worden gebracht. Habibi is gevestigd in de historische binnenstad van Amersfoort. Zoals het de Arabische keuken betaamt, kunt u bij Habibi genieten van bijzondere smaken, geuren en rijke kleuren. De gerechten zijn met zorg samengesteld en worden geserveerd in een loungeomgeving. De sfeer ademt duizend-en-één nacht uit met een hedendaagse, moderne twist. Een uitnodiging voor een ontspannen avond!

Maak een culinaire reis
Als gast van ons restaurant wordt u meegenomen op een culinaire reis door de Arabische wereld. Een wereld waar u als gast centraal staat. Habibi biedt een totaalervaring, waarbij gezorgd wordt voor entertainment om u een fantastische avond te bezorgen. Cocktails, oriëntaalse dans en workshops zijn maar een kleine greep uit dit aanbod.

Geniet van een topavond
De combinatie van het Arabisch culinaire genieten en een top historische locatie in de Amersfoortse binnenstad, maakt restaurant Habibi een heerlijke gelegenheid voor een avondje uit. Restaurant Habibi maakt het mogelijk om dichtbij van ver te genieten!

Dit restaurant heeft nog geen foto's ingevoerd.

Ontmoet en geniet

Openingstijden:
Maandag:gesloten
Dinsdag:12:00 tot 22:00
Woensdag:12:00 tot 22:00
Donderdag:12:00 tot 22:00
Vrijdag:12:00 tot 22:00
Zaterdag:12:00 tot 23:00
Zondag:17:00 tot 22:00

Keuken:
-

Ambiance:
Gezellig
Modern
Romantisch
Sfeervol

Faciliteiten:
Rolstoeltoegang
Kinderstoel
Catering
Groepsfaciliteiten
Betalen:
Pin, Mastercard

Vergaderfaciliteiten:
-

Koffiemerken:
-

Overige:
Lunch:  Nee
[Bekijk voorbeeld]