De Zwarte Madonna Maastricht
Grote Gracht 74
6211SZ Maastricht
0433214896
Website
info

De Zwarte Madonna is het enigste Surinaams restaurant in geheel Limburg. U maakt hier kennis met de authentieke Surinaamse keuken. Het sfeervolle restaurant in hartje Maastricht is nog geen twee minuten lopen verwijderd van de Vrijthof parkeergarage.

Dit restaurant heeft nog geen foto's ingevoerd.

De gerechten die in ieder geval op de uitgebreide menukaart staan, zijn de bekendste Surinaamse gerechten pom en roti, wat een gekruide pannenkoek is gevuld naar keuze met aardappel, kouseband, ei en kip. Ook kunt u kiezen uit verschillende broodjes met Surinaams beleg als bakkeljauw en hete kip. Afhalen bij de Zwarte Madonna is zeker ook mogelijk.

Het restaurant is gevestigd in de vier unieke stijlkamers van het voormalig Ursulinenklooster. Deze kamers zijn bijzonder gezellig ingericht in de sfeer van het Rijke Roomse leven en smaakvol aangevuld met Surinaamse elementen. Voor gezelschappen zijn de verschillende kamers wellicht extra interessant.

De menukaart van het restaurant wijzigt regelmatig omdat de Surinaamse keuken heel divers is aangezien de Surinaamse bevolking afkomstig is uit een groot aantal landen. De Surinaamse keuken is daardoor een harmonieuze combinatie van een groot aantal internationale keukens o.a. Hindoestaans (India), Creools (Afrika), Javaans (Indonesiƫ), Chinees (China), Hollands, Joods en Portugees. Uit de vermenging van deze culturen met de Surinaamse is de unieke Surinaamse keuken ontstaan.

Openingstijden:
Maandag:gesloten
Dinsdag:10:30 tot 17:30
Woensdag:10:30 tot 17:30
Donderdag:10:30 tot 20:00
Vrijdag:10:30 tot 17:30
Zaterdag:10:30 tot 20:00
Zondag:10:30 tot 20:00

Keuken:
Surinaams

Ambiance:
Gezellig
Luxe
Romantisch
Sfeervol
Warm

Faciliteiten:
Rolstoeltoegang
Rolstoeltoilet
Terras
Afhaalmogelijkheid
Vergaderen
Groepsfaciliteiten
Betalen:
Pin

Vergaderfaciliteiten:
-

Koffiemerken:
-

Overige:
Lunch:  Nee
[Bekijk voorbeeld]